Banaanilaatikko
Chiquita on todiste siitä, että tuotteen pakkaus voi olla yhtä kuuluisa ja suosittu kuin itse tuote.

Puhumme tietenkin suositusta Chiquita-banaanilaatikosta. Kyllä, juuri siitä, jonka näet supermarketeissa, pikkupuodeissa ja kojuissa ympäri maailmaa, täynnä erinomaisia banaaneja ja paljon muuta.

Vuonna 1961 Chiquita oli alansa ensimmäinen yritys, joka otti käyttöön laatikot banaanien kuljettamiseen. Siihen saakka banaaneja oli kuljetettu nippuina, jotka roikkuivat koukuissa laivojen ruumassa ja saapuivat määränpäähänsä usein erittäin huonossa kunnossa.

Chiquita-laatikon jämäkkyys on tunnettu tosiasia, ja laatikoita käytetään monin muin tavoin hedelmien maailman ulkopuolella; käyttöä rajoittaa vain niiden ihmisten mielikuvitus, jotka keksivät laatikolle uusia ja henkilökohtaisia käyttötarkoituksia: säilytysastiana käyttämättömille kirjoille, sänkynä lemmikeille, jämäkkänä ja suojaavana laatikkona särkyvien esineiden kuljettamiseen ja niin edelleen. Katumyyjät taas eivät vaihtaisi laatikkoa kaikkeen maailman kultaan, koska sillä on niin kätevä siirtää tuotteita paikasta toiseen!

Monikäyttöinen, tuhansien mahdollisuuksien laatikko: jokin aika sitten laatikon ulkonäkö muuttui, mutta se on yhä voittamaton.

Tässä muutama vaihtoehtoinen käyttötapa legendaariselle Chiquita-laatikolle:

Lastaa ostoksesi Chiquita-laatikkoon ja kanna ne siinä.
Laatikko kestää mitä vain!
Chiquita-laatikosta tulee sänky
nelijalkaisille ystävillemme.
Muuttaminen on aivan erilainen kokemus Chiquita-laatikoiden avulla.
Luovat ideat Chiquita-laatikon uudelleenkäyttöön
ovat todella rajattomat!
Joku teki niistä jopa talon!