Ympäristöä kohtaan
Olemme mielestämme vastuussa ympäristöstämme. Siksi olemme kehittäneet kaikkia banaanitilojamme siten, että ne vastaavat Rainforest Alliancen standardeja. Tässä esimerkkejä joistain käytännöistämme:

Metsien suojelu ja uudelleenistutus

Sademetsät kuuluvat maailman arvokkaimpiin luonnonvaroihin. Niissä asustaa tuhansia lajeja ja muun muassa uhanalaisia eläimiä kuten kolmivarvaslaiskiainen ja punasilmäpuusammakko. Suojelemalla ja istuttamalla metsiä voimme auttaa säilyttämään näiden ihmeellisten olentojen luonnollisen elinympäristön.

Jätteenkäsittely

Banaanipuu kasvaa hurjaa vauhtia, jopa neljän metrin korkuiseksi vain yhdeksässä kuukaudessa. Sadonkorjuun yhteydessä syntyy paljon orgaanista jätettä, jonka keräämme talteen ja kompostoimme luonnolliseksi lannoitteeksi. Keräämme ja kierrätämme myös kaiken muovimateriaalin.

Vesiensuojelu

Ilman vettä ei ole elämää, ja jopa runsassateisilla alueilla, kuten trooppisilla alueilla joilla banaania kasvatetaan, vesi on luonnonvara jota tulee suojella. Olemme kehittäneet tiloillamme kierrätysjärjestelmän, joka auttaa meitä vähentämään jätteen määrää.