”You can put them in a salad
You can put them in a pie-aye
Any way you want to eat them
It’s impossible to beat them…”

Kuten perinteinen mainossävelmämme sanoo, Chiquita-banaanit maistuvat hyviltä riippumatta siitä, miten käytät niitä. Ne ovat niin hyviä, että jopa mainossävelmä voi kuulostaa hyvältä millä tahansa tyylillä menettämättä omaperäisyyttään!

it sounds so good

Jaa oma versiosi mainossävelmästä

Voit valita rockin, tanssimusiikin, rapin, klassisen musiikin, kantrin tai minkä tahansa muun genren – virittäydy vain oikealle kanavalle ja kokeile! Tulet huomaamaan, että Chiquita todellakin kuulostaa hyvältä!
Lataa mainossävelmän perusraita ja luo oma versiosi!*

 

Valitse suosikkigenresi, soita instrumenttiasi, laula tai vaikka vihellä musiikin tahtiin.

Noudata vain alla olevia ohjeita:

  • Älä muuta tai muokkaa mainossävelmän melodiaa. Sen on pysyttävä selvästi tunnistettavana.
  • Varmista, että sanoitukset vastaavat brändin imagoa ja ovat Chiquitan ohjeiden mukaisia.
  • Kaikkien tekstimuutosten on alettava seuraavilla sanoilla: ”I’m Chiquita banana and I’ve come to say…”

Kun olet tehnyt sommitelman, jaa se sosiaalisessa mediassa käyttämällä hashtagia # ItSoundsSoGood ja merkitsemällä @chiquitabanana Instagramissa tai @chiquitabananaofficial Tiktokissa.

Luovimmat esitellään vuoden lopun juhlavideossa!!!

Chiquitan kanssa kaikki kuulostaa hyvältä!

* Käyttäjien luomia versioita voidaan käyttää vain tämän kampanjan tarkoituksiin, ja Chiquita tarkistaa ja hyväksyy ne. Chiquita voi pyytää niiden poistamista milloin tahansa, jos ne eivät noudata brändin ohjeita.

* Chiquitan mainossävelmän alkuperäisten ja/tai omien versioiden käyttö, jakelu, tallentaminen tai rekisteröinti ei ole sallittua millään tavalla, paitsi ”it sounds so good” -kampanjan mukaisesti.

* Käyttäjät ovat suoraan vastuussa kaikesta sisällöstä/elementeistä/viesteistä, jotka ovat vaatimustenvastaisia, loukkaavia tai vahingoittavia brändin imagolle ja maineelle, joka välittyy heidän omissa versioissaan Chiquitan mainossävelmästä.

* Osallistumalla ”it sounds so good” -kampanjaan käyttäjät hyväksyvät nämä ehdot ja suostuvat myöntämään Chiquitalle oikeudet kaikkiin kampanjaa varten tehtyihin teoksiin (mukaan lukien kaikki asiakirjat, jotka virallistavat oikeuksien siirron).