Chiquitan kevät

me olemme ikonisia!

Chiquita on paras banaanibrändi!

Chiquita on todella yksi maailman parhaista banaanibrändeistä! Yli 70 vuoden ajan siniset tarramme ovat olleet korkealaatuisten hedelmien sinetti, hauskanpidon tunnus, ikoninen symboli ja myös tapa kertoa vastuullinen tarinamme ”sinisen tarran takana” -kampanjamme avulla.

Koko vuoden ajan löydät rajoitettuja sinisiä tarroja banaaneistamme. Nämä tarrat eivät symboloi vain parasta banaanien laatua, vaan ne luovat myös hauskaa ja mukaansatempaavaa sisältöä käyttämällä Romero Britton ja Ricardo Cavolon kaltaisten taiteilijoiden uniikkeja kuvia.

Tarrojemme avulla keskitymme asioihin, joihin suhtaudumme intohimoisesti, kuten rintasyöpätietoisuuteen. Tätä tarkoitusta varten muutamme ikonisen sinisen tarramme vaaleanpunaisiksi lokakuun aikana. Kuukauden aikana yli sata miljoonaa Chiquita-banaania jaetaan ruokakauppoihin ympäri maailmaa, mikä lisää tietoisuutta rintasyövästä banaanien ystävien keskuudessa kaikkialla.

Saatamme olla puolueellisia, mutta olemme varmoja, että Chiquita on yksi maailman parhaista banaanibrändeistä! Pidä siis silmällä kaikkia ikonisia tarrojamme – niistä on tullut todellinen keräilykohde!

Tutustu kaikkiin rajoitettuihin Chiquitan sinisiin tarroihin

tarrat arkisto

2021

Ainesosatarra