Maittavin ja laadukkain banaani | Chiquita-banaanit

paras banaani-

Vaikka olemme 150-vuotiaita, Chiquita-brändin sydän sykkii nuorena ja vahvana. Me Chiquitalla pyrimme aina johtamaan tulevaisuuden visiollamme, ja siksi vastuullisuus ja ympäristönsuojelu ovat tärkeimpiä prioriteettejamme.

Maittavin ja laadukkain banaani

Johtoryhmämme on panostanut voimakkaasti tapoihin, joilla voimme tukea liiketoimintatavoitteitamme ja samalla suojella maapalloa. Aloitteisiimme kuuluvat kestävä maatalous, biologinen monimuotoisuus, sukupuolten tasa-arvo, naisten vaikutusmahdollisuuksien lisääminen sekä tavat vahvistaa kaupallisten toimittajiemme asemaa, parantaa pakkaamoja, hallita logistiikkaa ja kuljetuksia sekä asemoida brändiä uudelleen.

Vastuullisuus. Se on sinisen tarran takana

”Tämä sinetti ulkopuolella takaa parhaan laadun sisäpuolella.”

Yli 70 vuoden ajan ikoniset siniset tarramme ovat olleet korkealaatuisten hedelmien sinetti, hauskanpidon tunnus ja tapa kertoa vastuullista tarinaamme.
Vuosien varrella Chiquita on luonut lukuisia hauskoja rajoitettuja versioita sinisestä tarrastaan – korostaen kuntoilua, fanitaidetta, aatteellisia aiheita ja muita ainutlaatuisia malleja, jotka ovat tunnettujen taiteilijoiden, kuten Romero Britton, käsialaa.

Tutustu kaikkiin rajoitettuihin Chiquitan sinisiin tarroihin!

TUTUSTU

Laatu on olennainen osa toimintaamme aina viljelmiltä kaupan hyllyille.

Yksi syy siihen, miksi Chiquita tunnetaan maailman parhaana banaanibrändinä, on keskittymisemme korkealaatuisten tuotteiden tarjoamiseen kuluttajillemme. Tiimimme – tarramme takana olevat työntekijät – on todella se, mikä tekee tuotteistamme niin erityisiä.

● Hedelmäsuojeluinvestointi

● Vastuullisen maanviljelyn ohjelmat

● Pakkaamoinfrastruktuurin kehittäminen

● Jatkuvat pakkausparannukset

● Uudet alukset ja satamojen modernisointi

● Uudistettu konttikalusto

Banaanit ovat maailman tunnistettavin hedelmä!

Oletko koskaan huomannut miettiväsi elämän tarkoitusta? Ja ehkä miksi banaanit ovat kaarevia eivätkä suoria? No, emme voi auttaa sinua elämän tarkoituksen kanssa, mutta voimme varmasti kertoa sinulle, miksi banaanit ovat kaarevia ja antaa sinulle syyn hymyillä! Rummutusta, kiitos… Se johtuu auringosta! Banaanit ovat kaarevia, jotta ne saavuttavat eniten auringonvaloa…

LUE LISÄÄ

Vastuullisuutta edistävät aloitteemme

Chiquitalla vastuullinen maatalous ja ympäristömme suojelu ovat aina etusijalla. Kun luonto ja painovoima ovat tehneet tehtävänsä banaanien luomisessa, ammattitaitoiset työntekijämme varmistavat, että hedelmäkulhossasi olevat Chiquita-banaanit ovat optimaalisen laadukkaita ja ennen kaikkea vastuullisia. Jokainen Chiquita-banaani läpäisee useita tiukkoja laadunvalvontatarkastuksia ennen ikonisen sinisen tarran myöntämistä. Näin voidaan varmistaa, että banaanit toimitetaan sinulle mahdollisimman vastuullisella tavalla.

Ikoninen sininen tarramme edustaa sitoutumistamme vastuullisuuteen ja ympäristömme suojeluun, ja se myös innostaa meitä tekemään hyvää ja antamaan takaisin. Vastuullinen maatalous, biologinen monimuotoisuus, naisten vaikutusmahdollisuuksien lisääminen ja sukupuolten tasa-arvo ovat kaiken toimintamme ytimessä, ja varmistamme, että työntekijämme ovat onnellisia, terveitä ja motivoituneita koko toimitusketjussa.

Sukupuolten tasa-arvo ja naisten vaikutus­mahdollisuuksien lisääminen

Sukupuolten tasa-arvo on merkittävä haaste Latinalaisen Amerikan banaaniviljelmille. Tätä työvoimavaltaista työtä tehdään yleensä miesten hallitsemilla syrjäisillä maatiloilla, jossa naiset ovat usein alttiita väkivallalle, syrjinnälle, pelottelulle ja seksuaaliselle häirinnälle. Yhtenä maailman ikonisimmista banaanibrändeistä olemme ottaneet tehtäväksemme puolustaa naisten oikeuksia. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että toimintakäytäntöjä otetaan käyttöön tapausten ehkäisemiseksi nollatoleranssilla.

Chiquita-brändi ja maailmankuulu Miss Chiquita ovat myös vahvoja rintasyövän torjunnan kannattajia. Rintasyöpä on toiseksi yleisin syöpä naisilla ympäri maailmaa.

LUE LISÄÄ

Chiquita näyttää tietä luonnon monimuotoisuuden säilyttämisessä

Chiquita pyrkii myös määrätietoisesti edistämään biologista monimuotoisuutta ravitsevien banaanien viljelyssä ja kuljetuksessa:

  1. Suojelemme ja edistämme biologista monimuotoisuutta suoraan maatiloillamme. Varmistamme, ettei maatalouden laajentamista varten suoriteta ylimääräistä metsänraivausta. Maatilat eivät saa olla polttaneet tai raivanneet arvokkaita ekosysteemejä vuoden 2005 jälkeen, ja niiden on perustettava suojelualueita tai istutettava uutta puustoa korvaamaan vuosina 1999–2005 raivatut metsät tai vahingoittuneet ekosysteemit.
  2. Tuotanto on rajoitettava alueille, jotka voivat tukea pitkäaikaista viljelyä. Tähän tarkoitukseen soveltumaton maa on palautettava luonnolliseen tilaansa.
  3. Minimoimme toimintamme vaikutukset luonnon monimuotoisuuteen. Käytämme useita menetelmiä vaikutusten minimoimiseksi, esimerkiksi tuotekiertoa ja hyviä maatalouskäytäntöjä, kuten ennaltaehkäisevää lehtien poistoa, tuholaisten seurantaa ja ansojen käyttöä.
  4. Kehitämme uraauurtavia metsänistutuskumppanuuksia sidosryhmiemme kanssa.

Pitkän aikavälin vastuullisuus. Yhtään banaania ei mene hukkaan!

Banaanit ovat välttämätön ruoka miljoonille ihmisille ympäri maailmaa. Osana sitoutumista vastuullisuuteen Chiquitan tavoitteena on, että vuoteen 2020 mennessä yhtäkään hedelmää ei heitetä pois. Vaikka osa banaaneista olisikin ruhjoutuneita, niitä voidaan silti käyttää hyödyksi, esimerkiksi antaa maanviljelijöille karjan ruokintaan.

TUTUSTU

Liity joukkoomme!

Etuoikeutettu pääsy erityisyhteistyöhön,
VIP-tapahtumiin, lahjoihin ja muuhun.